SAUNA

 

De afgelopen jaren hebben heel wat verschillende modellen sauna’s en infraroodcabines de revue gepasseerd. Al die kennis is gestoken in een speciaal ontwerp dat nu onder het merk

C-QUEL geleverd wordt. Het resultaat is schitterende sauna’s en infraroodabines van tophoutsoorten zoals essen- en elzenhout en prachtig hang- en sluitwerk! De sauna’s zijn opvallend vriendelijk geprijsd, zodat je voor hetzelfde geld een betere en fraaiere sauna of infraroodcabine kunt aanschaffen. Alle sauna’s worden geleverd in een aantal standaard maten, maar afwijkende modellen zijn leverbaar. Prijzen vanaf 3975,00 euro incl.BTW.
 

 

Bij een INFAROODCABINE zorgen de infraroodstralers voor een weldadige, veilige stralingswarmte die resulteert in een diepgaande werking en een beter en gezonder vochtverlies. Infraroodstraling heeft een bijzonder heilzame werking op bijvoorbeeld spier- en gewrichtspijn. Bovendien wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor u het infraroodbad kunt vergelijken met een totale lichaamsmassage. Prijzen vanaf 3255,00 euro incl.BTW.

 

 

Heeft u moeite om te kiezen tussen een sauna of een infrarood cabine dan is hier de perfecte oplossing. De C-QUEL SAUNA/INFRAROOD CABINES worden geleverd in een afmeting van 1,6 x 2 meter of 2 x 2 meter hoekmodel voorzien van infrarood elementen en een infrarood controlepaneel. U kunt met deze prachtige cabines voortaan kiezen welke functie u wilt gebruiken, indien u de cabine voorziet van een sauna-oven (6 kW) met bediening. Prijzen vanaf 4490,00 euro incl. BTW.

 

 

Er zijn veel mogelijkheden en maten, mail voor meer informatie.

Marrone Pleasure & Trading, info@marrone.nl